web: Járay Szabolcs
Nyitvatartás

K, Cs                 16-19

Sze, P, Szo          9-12

V, H                    zárva

Bejelentkezés szükséges!


Fontos tudnivalók- Bejelentkezés: A legfontosabb, hogy nyugodt hangulatban teljen a fényképezés. Ezért próbáljunk olyan időpontot választani, amely a gyermekünk napirendjéhez a legjobban igazodik.

- Cipő: szeretem a mezítlábas képeket, de ha ti abban szeretnétek fotózkodni, akkor kérlek titeket, hogy TISZTA cipőt hozzatok. A hátterekre csak tiszta cipőben szabad lépni, különösen a papírhátterekre, amik nem moshatóak!!!

- Előkészületek: számos dekoráció és háttér közül választhat, melyeket a galériában megtekinthet. Ehhez hangulatában, színeiben harmonizáló ruhákat, kellékeket hozzon magával, akár többet is. Ha családi képet szeretne, akkor jobban néz ki, ha az összes családtag hasonlóan öltözik fel. A hölgyek ne felejtsenek el legalább egy kis sminket feltenni, mert a lámpáktól csilloghat a bőr. ( én a férfiakat is lepúderezném)

- Fotózás menete: Próbáljuk betartani a megbeszélt időpontokat. Természetesen tudom, hogy gyermekkel nem egyszerű időben elindulni, ilyen esetben kérem telefonáljanak. Sajnos ha a következő időpontra is jön valaki, akkor adott időben be kell fejeznem a fotózást, tehát ennyivel rövidebb idejük lesz. Megérkezés után megbeszéljük hogy mit szeretnének, és amíg elkészítem a dekorációt, addig lehet öltözni, sminket igazítani. Az sem baj ha a baba épp akkor éhezik meg, vagy szüksége van kis időre hogy gyermek feloldódjon, nem kell kapkodni és idegeskedni.

- Kész képek: kb. 1 héttel a fotózás után CD-n átvehetőek az elkészült, retusált képek. A legjobban sikerült képekből lehetőség van utána ajándéktárgyak elkészítésére (képeslap, poszter, festmény, hűtőmágnes).

- Ajándék kártya: lehetőség van ajándékkártya vásárlásra. Ön dönti el milyen értékben vásárolja meg, és az ünnepelt mire használhatja fel.