web: Járay Szabolcs
Nyitvatartás

K, Cs                 16-19

Sze, P, Szo          9-12

V, H                    zárva

Bejelentkezés szükséges!


Rólunk írtátok"A rugalmasságod és a kreativitásod tettszik a legjobban. Ez az amivel ki tudsz emelkedni a piacon. További sok sikert az álmaidhoz."

"A tavalyi meseíró pályázatot nyertem meg. Sajnos családi okok miatt eddig nem tudtam elmenni hozzátok. A kupon mindössze december 31-ig volt érvényes. Kedvességed, hogy idén ezen kupon alapján elmehetünk hozzád, így megvalósul a nagy álmom, hogy ne csak gyermekemről, hanem az egész családomról készülhessenek profi fotók. A weboldalon látható képek nagyon tetszenek, élethűek, a gyerekek nagyon cukik. Látszik a profizmus és a fotózás iránti tisztelet minden gyermekfotón. Gratulálok az eddigi munkához, további sok sikert kívánok. Mércséné Károly Gabriella"

"Még nem volt alkalmam találkozni, de a weboldalon szereplő képek nagyon tetszenek. és a fotós is szimpatikus! és már tudom, hogy ki lesz a következő alkalommal a fotósunk :)
Köszönettel Veres Ibolya"

"A picurfotóban az a legjobb, hogy személyreszabott, vagyis saját ötleteket is segít megvalósítani, de ha nincs, akkor segít kitalálni újdonságokat pl. helyszín, kellék, vagy pozíció! Az is különleges, hogy magyaráz közben, vagyis miért előnyösebb egy beállás, mint a másik optikailag, ez érdekessé és szórakoztatóvá teszi a fotózást! Blanka, 24"

"2011 Karácsonya előtt egy szombat délután a belvárosi műteremben jártunk egy nagy családi fotózás alkalmából (lehettünk vagy 15-en,ebből 4 gyerek). Ildikó nagyon kedvesen,türelmesen "ezer" féle beállításban készített rengeteg fotót. Minden nagyon flottul ment.Ildikó nyugodtan,rugalmasan szakmája profizmusával és jól irányítva végezte a munkáját,pedig nem kis felfordulás lett hirtelen abban a nem kicsi műteremben.Az eredmény tökéletes ajándékként került karácsonykor szeretett dédink kezébe egy éves naptár keretén belül, amiért örökre hálásak leszünk.
Dóka András és Dókáné Pavisa Nóra (és a nagy család)"

"Nagyon tetszetr, ahogy az ovis gyerekekkel bánsz. Türelemmel tudod rávenni őket és kivárod a megfelelő pillanatot."

"Szia Ildikém! Garatulálok a vállalkozásotokhoz és a nagyon jól felépített weboldalatokhoz! Belekukkantottam és bizony tetszik! Nem vagyok járatos más műtermekben, és fotózásokra sem járok, de úgy látom, hogy az ötletesség dominál nálatok. Aki meg szeretné ismerni a Picur Fotót, az könnyen kiigazodik a weblapon, nem zsúfolt, minden kérdésemre választ kaphatok. Kívánom, hogy vállakozásotok gyümölcsöző jövőt teremtsen Nektek, hiszen ehhez amint látom minden feltétel adott. Még1x nagyon sok sikert úgy az üzletben, mint ebben a viharos életben, tiszta szívből kívánom Nektek!!
Sok-sok puszi: "nagy" Gabi (Ricardo nagyija!)"

"Gyönyörű hibátlan képek amik nem "mesterkéltek", és azon kevés fényképészek egyike aki kivállóan ért a gyerekek nyelvén is. :) Ha őszinte, igaz, de mégis szép képet akarsz Picur a hihetelen meglátásaival, elkészíti azokat. Szombathelyi Emese"

"Nagyon jó ötletei vannak, és 100%-osan készíti el a jobbnál-jobb képeket!!!!!! Balogh Nikoletta"

"Fantasztikus képeket csinál!!!!!!!!! Balogh Tibor"

"ABSZOLÚT JÓSZAKI!!!! :) Szépvölgyi Tünde"

"Nekem csak jó tapasztalatom van Ildivel kapcsolatban, a fotózás során nagyon türelmes, oda figyel a gyerekek rezdüléseire ezért nagyon jó képek születnek. Megbízható, pontos, munkáját odaadással, szeretettel végzi, ami mai világunkban nagyon nagy pozitívum!!! Aki fotót szeretne csak Ildit keresse!!! :-D! Ipacs Márti"

"Szerintem nagyon odafigyelsz, minden téren :-) Horváth ági"

"Mindenkinek ajánlom, aki különlegesen szép, profin elkészített képeket szeretne önmagáról vagy szerettéről. Nemcsak a sokféle lehetőség miatt (festményhatás, poszter, mágnes, stb), hanem a jó hangulat miatt is! Ildinél a pózolás nem stresszelős, félelmetes, hanem jó mókává varázsolja! Ötleteket ad, és a te elképzeléseidet is valóra váltja! 3 pici gyerek anyukájaként pedig a gyerekek fotózását nála jobb emberre nem is lehetne bízni!"